Procesný prístup ku kalkuláciám - faktor úspešnosti podniku - Tóth, Miroslav, 1961-
Hodnotový reťazec v podniku. Porterov hodnotový reťazec. Procesný prístup ku kalkuláciám. Na zvýšenie výkonnosti procesov sa úspešne využíva prístup vychádzajúci z metódy ABC. Je to efektívna metóda nielen pre riadenie nákladov, ale aj pre strategické rozhodnutia. Väzby prvkov a ich pohyb v metóde ABC.