Význam riadenia a prezentácie plánovacích procesov podnikov a holdingových zoskupení - Tóthová, Alena, 1968-
Význam praktického plánovania pre rozvoj podnikov a holdingových zoskupení. Efektívny plánovací proces v podniku - princípy. Dosiahnutie efektívnosti plánovacieho procesu je teda závislé najmä od: vhodnej a dostatočne flexibilnej organizačnej štruktúry, výkonného a dobre zvládnutého účtovného systému.