Voľba vhodnej právnej formy podnikania pre začínajúceho mladého podnikateľa - Uhliar, Miroslav, 1981-
Vytváranie vhodných podmienok pre podnikanie je úlohou každého štátu. Podnikanie a mladý podnikateľ. Podiel zamestnancov a podnikateľov na celkovom počte ekonomicky aktívnych obyvateľov vybratých krajín. Najbežnejšie formy podnikania mladých začínajúcich podnikateľov. Počet podnikov jednotlivých právnych foriem a ich podiel na Slovensku. Voľba právnej formy podnikania popri zamestnaní podnikajúceho stavebného inžiniera.