Analysis of the current situation of the German furniture industry in the mirror of the globalised markets - Büssing, Maik
Príspevok poskytuje pohľad na nemecký nábytkársky priemysel v minulosti a v súčasnosti v súvislosti s globálnym trhom dneška.