Možnosti zamestnanosti jedincov so zrakovým postihnutím - Magdziaková, Eva
Nezamestnanosť na Slovensku u občanov s ťažkým zdravotným postihnutím. Poradenstvo a práca so zrakovo postihnutými jedincami. Štát a rôznosť nástrojov aktívnej politiky trhu práce. Podporné mechanizmy a formy príspevkov na zamestnávanie zrakovo postihnutých občanov.