Kurzové rozdiely vznikajúce v pokladnici - Feketeová, Renáta, 1974-
Charakteristika kurzového rozdielu. Charakter kurzového rozdielu môže byť kurzový zisk alebo kurzová strata. Čo je kurzový zisk a čo kurzová strata. Hotovosť účtovnej jednotky v cudzej mene sa prepočítava na Slovensku na menu euro od 1. januára 2009. Príklady.