Nerovnosť príjmového rozdelenia na Slovensku - Ľapinová, Erika
Vývoj nerovnosti príjmového rozdelenia domácností a osôb v domácnostiach v rokoch 2005 až 2008. Analýza príjmového rozdelenia jednotlivých typov domácností s deťmi a bez detí. Ohrozenie týchto domácností rizikom chudoby a sociálneho vylúčenia.