Nezamestnanosť rómskeho etnika - Hangoni, Tomáš
Problematika zamestnanosti Rómov. Analýza príčin ich sťaženého uplatnenia sa na trhu práce. Osobitosti tohto etnika, ich hodnoty a následné prejavy správania. Rómovia ako špecifická komunita. Vplyv sociálneho prostredia, a socializácia. Sociálne siete a väzby v segregovanej komunite a informovanosť o trhu práce.