Determinanty kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov - Mikócziová, Jana
Objasnenie podstaty empirických modelov skúmania závislosti miery zadlženosti podniku od vybraných faktorov založených na metóde lineárnej viacnásobnej regresnej analýzy aplikovanej na určitú vzorku podnikov, ako aj naznačenie hypotézy o smere vplyvu najdôležitejších podnikových charakteristík na mieru zadlženosti.