Nová sociálna politika ako výzva globalizácie - Korimová, Gabriela
Pohľad na sociálnu politiku a ekonomiku v treťom miléniu. Nové trendy a nástroje hospodárskej a sociálnej politiky. Hlavné ciele v rámci reálneho znižovania nezamestnanosti, chudoby a sociálnej exklúzie. Aktivizácia súkromného, verejného a mimovládneho sektora k vytváraniu zamestnanosti, kvality života a trvalo udržateľného rozvoja. Riešenie dopadov globálnej hospodárskej krízy.