Meranie ekonomických a sociálnych účinkov cestovného ruchu - Huľo, Peter
Model evalvácie cestovného ruchu (ECR) ako jedna z možností hodnotenia vplyvu cestovného ruchu na ekonomický a sociálny rozvoj územia. Charakteristika modelu ECR. Súbory javov a vzťahov v modeli evalvácie cestovného ruchu. Analýza a komparácia sociálnych účinkov cestovného ruchu. Výdavky domácností na národný cestovný ruch vo vybraných krajinách Európskej únie. Priemerná mzda v štáte. Minimálna mzda, index rastu minimálnej mzdy v štáte.