Nové trendy na globálnom a regionálnych trhoch práce - Kislanová, Helena
Dopad hospodárskej krízy na európsky trh práce. Stratégia na prekonanie krízy. Reformy finančného systému. Zabezpečenie rozpočtovej konsolidácie pre dlhodobý rast. Posilnenie koordinácie v rámci hospodárskej a menovej únie v sociálne trhovom hospodárstve. Hospodárska politika - Európa 2020.