Development of agricultural foreign trade in the countries of Central Europe - Svatoš, Miroslav
Analýza vývoja agrárneho zahraničného obchodu Rakúska, Maďarska a Česka s cieľom odhaliť zmeny, ktoré postihli stredoeurópsky agrárny obchod v rokoch 1999-2008. Agrárny obchod týchto krajín výrazne zmenil svoju komoditnú, teritoriálnu a najmä hodnotovú štruktúru.