[Slovenské kúpeľníctvo v 20. storočí] - Kmeco, Ľubomír
Recenzia na monografiu autorky Dariny Eliašovej - Slovenské kúpeľníctvo v 20. storočí. Zaujímavé informácie o vývoji kúpeľníctva na Slovensku v priebehu 20. storočia.