Tvorba stratégie klastra - na príklade Beskydská 5 - Staszewska, Jolanta
Klaster Beskydská 5 ako najväčšia potenciálna sieť na poľskom trhu cestovného ruchu. Silné a slabé stránky, príležitosti a ohrozenia klastra. Strategické riešenia pre klaster Beskydská 5 na základe analýzy SWOT/TOWS.