Nové výzvy a prístupy ku kvalite života - Turányiová, Silvia
Definícia a metódy merania kvality života. Objektívne a subjektívne stránky kvality života. Zvyšovanie kvality života súčasnej a budúcej generácie. Komplexný pohľad a nástroje pre meranie kvality života. Primárne sociálno-politické ciele.