Inoformácia vo vzdelávacom procese - Košútová, Tatiana, 1962-
Problematika využívania informačných a komunikačných technológií vo vzdelávaní na Katedre tovaroznalectva a kvality tovaru Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prezentované poznatky sú získané z prieskumu zameraného na využívanie Blended Learningu vo vzdelávacom procese a na vedomosti študentov. ktorí využívajú vo výuke prostriedky informačných a komunikačných technológií.