Inovatívnosť a proces zmien vo vyučovaní cudzích jazykov na vysokých školách - Breveníková, Daniela
Chápanie pojmu inovatívnosť vo vyučovaní cudzích jazykov. Faktory procesu zmien. Oblasti zasiahnuté zmenami. Miesto gramatiky vo vyučovaní cudzích jazykov. Vyučovanie verzus učenie. Kľúčové kompetentnosti v odbornom kontexte v profesijnom prostredí. Kognitívne vedy. Vplyv vedy a výskumu na vyučovanie cudzích jazykov.