Podpora podnikavosi a podnikateľských zámerov nový trend na trhu práce - Velichová, Ľudmila
Vzdelávacie systémy a naplnenie výziev Lisabonského procesu v podpore podnikania. Proces tvorby podnikateľských zámerov nezamestnaných absolventov škôl v rámci projektu "Cvičná firma pre absolventov". Príprava nezamestnaných absolventov v súlade s požiadavkami hospodárskej praxe.