Bioplasty - biodegradovateľné obalové materiály - Kačeňák, Igor
Cena ropy rastie, znižujú sa jej zásoby. Volanie po alternatívach ropy. Význam biopalív a bioplastov. Otázky okolo bioplastov. Bioplasty a odpady.