Čítanie ako proces komunikácie - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Základné druhy čítania: informačné, orientačné, štatarické, rekreačné. Čítanie ako komunikácia a komunikačné modely. Tri zložky komunikácie. Porozumenie textu. Techniky čítania.