Prienik sociálnej etiky, nová výzva v globalizácii a v kríze civilizácie - Alexy, Július, 1926-2024
Prienik humanizácie, etiky a solidarity v znalostnej ekonomike. Globalizovaný svet ako celok s mnohými úrovňami vytvárania existujúcich zložitých spoločenských, hospodárskych a politických súvislostí. Zásady a normy správania sa vo svete podnikania. Rešenie súčasných rozporov krízy konzumného života.