Prístup učiteľov k aktivizujúcim vyučovacím metódam - Orbánová, Darina
Autorka analyzuje stav vo využívaní aktivizujúcich vyučovacích metód na vybranej strednej škole a zisťuje, aký k nim majú učitelia prístup. Všíma si faktory, ktoré ovplyvňujú výber vyučovacej metódy na vyučovaní. Na základe teoretického a empirického spracovania problematiky navrhuje odporúčania pre pedagogickú teóriu i prax.