Špeditér ako úspešný manažér v cestnej doprave - Slaninková, Jana
Činnosť špeditéra a jeho podiel v procese riadenia cestnej dopravy. Význam jeho znalostí a schopností ako úspešného manažéra v tejto oblasti. Dôležitosť jeho rozhodnutí a jeho význam v praxi.