[Makroekonomická regulácia v trhovej ekonomike] - Kováčiková, Petra
Recenzia na vysokoškolskú čebnicu, ktorá pozostáva z 11 kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú a obsahujú výklad základných pojmov, problémové okruhy a tiež viaceré príklady. Text je doplnený schémami a tabuľkami, ktoré pomáhajú študentovi lepšie sa zorientovať v danej problematike.