Produktivita práce v kontexte svetovej finančnej a hospodárskej krízy - Rievajová, Eva
Produktivita ako jeden z najvýznamnejších faktorov konkurencieschopnosti ekonomík. Vyjadrenie účinnosti produktov a výrobkov alebo služieb. Produktivita totálna, multifaktorová a parciálna. Interné a externé faktory. Vzťah medzi produktivitou práce krajín EÚ a dĺžkou pracovného týždňa. Produktivita práce a výška mzdy.