Nácvik zručností vo výučbe anglického odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Otázka nácviku zručností (čítania, písania, počúvania a hovorenia) na seminároch anglického odborného jazyka na Ekonomickej univerzite a prezentácia niektorých úloh, ktoré autorka článku vo výučbe používa. Cieľovou skupinou sú študenti s jazykovou kompetentnosťou na úrovni B2 a C1.