Spokojnosť zamestnancov výrobného podniku - Andrejkovič, Marek
Zobrazenie čiastkových výsledkov realizovaného výskumu spokojnosti zamestnancov výrobného podniku. Jeden z čiastkových výsledkov zahŕňa aj zistenie miery spokojnosti s aktuálnym pracovným miestom a jeho súvis s dosiahnutým vzdelaním. Uvedené výsledky môžu vytvárať podporu vytvárania systémov celoživotného vzdelávania. V príspevku je zobrazená metodika určovania prínosu celoživotého vzdelávania pre podnik.