Realizácia kohéznej politiky Európskej únie v Slovenskej republike - Poluchová, Ivana
Národný strategický referenčný rámec (NSRR) Slovenskej republiky pre roky 2007 až 2013 ako základný kameň kohéznej politiky SR uplatňovanej v rámci členských štátov Európskej únie. Konvergenčné ambície vyjadrené v cieľoch rozvoja SR pre uvedené plánovacie obdobie. Princípy regionálnej politiky EÚ v podmienkach SR.