Proces vzniku znalostí a ich rozširovanie prostredníctvom vzdelávania - Genčanská, Natália
Pojmy - dáta, informácie, znalosti. Prostriedky na získavanie a distribuovanie znalostí. Rozširovanie znalostí prostredníctvom vzdelávania v podniku. Vzdelávanie "on the job" a "off the job". Školenia. Sebavzdelávanie.