Stereotypy a interkultúrna komunikácia - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Problematika stereotypov, ich funkcie a proces tvorby. Dôležitosť poznania tohto javu pre úspešnú interkultúrnu komunikáciu. Vybrané etnické stereotypy týkajúce sa nemeckej kultúry.