<The> Visegrad group and the EU - balanced relationship between the Visegrad group and the EU? - Zelenická, Zuzana
Vzájomná koexistencia Vyšehradskej štvorky (V4) a Európskej únie (EÚ). Pôvod vyšehradskej kooperácie. Vyšehradská štvorka verzus Európska únia. Príklady (ne)funkčnej kooperácie v rámci V4 vzhľadom k Európskej únii. České predsedníctvo v Európskej Rade v ponímaní V4. Závery o budúcnosti vzťahu V4 a EÚ.