Energy dependence, gas and oil supplies diversification and the implications for the EU - Vošta, Milan
Súčasná situácia vo svetovom energetickom sektore. Vývoj spotreby ropy a zemného plynu. Vývoj požiadaviek a diverzifikácie v dodávkach energie. Energetická situácia v Európskej únii.