Sociálna ochrana - účel rodina/deti, 2007 - Petrášová, Alexandra
Analýza systémov sociálnej ochrany v účele rodina/deti v Slovenskej republike. Porovnanie s členskými štátmi Európskej únie. Rozmanitosť systémov sociálnej ochrany. Údaje o príjmoch a výdavkoch na sociálnu ochranu podľa metodiky ESSPROS (Európsky systém jednotných štatistík sociálnej ochrany). Demografické ukazovateľe Slovenska.