Písanie a kurzy odbornej angličtiny - Zelenayová, Alojzia, 1944-
Vplyv moderných komunikačných technológií a používanie angličtiny ako jazyka medzinárodného obchodu a podnikania. Ako moderné komunikačné technológie ovplyvňujú tradičný písomný prejav, príp. či ho môžu nahradiť. Do akej miery sú slovenskí pracovníci pripravení písomne komunikovať v angličtine. Aký priestor sa v kurzoch odbornej angličtiny venuje písaniu (writing skill). Dôležitosť ovládania princípov efektívnej písomnej komunikácie v angličtine ako súčasti profesionálnej komunikácie v hospodárskej praxi.