Sociálne aspekty bývania - Vidová, Jarmila, 1967-
Bytová politika a tri kombinácie zabezpečovania bývania. Liberálna, korporatívna a univerzalistická bytová politika. Zásadné podmienky pre fungovanie bytového trhu. Optimum štátnych podpôr aj pre nižšie príjmové skupiny. Efektívna bytová politika v SR.