Lingvistické aspekty novinovej angličtiny a jej miesto vo výučbe anglického jazyka - Ungerová, Magdaléna
Aktuálne lingvistické trendy v súčasnej anglickej písanej tlači. Žurnalistický a publicistický štýl. Základné nositele informácií v printových textoch - podstatné mená. Miesto jazyka tlače vo výučbe anglického jazyka.