Sociálne aspekty krízy globalizovaného sveta - Palovičová, Barbora
Globalizácia ako proces integrácie. Sociálne aspekty v prehlbujúcom sa procese globalizácie a nerovnomernosť výhod vo všetkých krajinách. Riešenia Európskej únie na prekonanie globálnej hospodárskej krízy. Politika súdržnosti EÚ, vnútorná, hospodárska a sociálna politika. Efektívna stratégia EÚ 2020.