Kultúra ako prostriedok pri výučbe cudzieho jazyka na vysokých školách nefilologického zamerania - Gálová, Valentína
Výučba cudzieho jazyka prostredníctvom kultúry a výuka kultúry cez jazyk. Kulturologická koncepcia výučby cudzieho jazyka, ktorú rozpracoval ruský autor E.I. Passov a jej možné aplikovanie aj na iné cudzie jazyky.