Súkromné systémy dôchodkového zabezpečenia v krajinách EÚ - Palko, Ján
Reformy dôchodkových systémov vo vyspelých a rozvýjajúcich krajinách. Stabilný dôchodkový system prostredníctvom jasných politických opatrení. Štyry skupiny systémov dôchodkového zabezpečenia v krajinách EÚ. Reformy, primeranosť a dostupnosť dôchodkov. Diverzifikácia rizík prostredníctvom súkromných dôchodkových systémov.