Medzinárodný význam poldra Beša v ochrane pred povodňami - Vološ, Viliam
Začiatky ochrany pred povodňami na VSN. Povodne na VSN. Návrh na spoločné opatrenia (Maďarsko, Ukrajina, Slovensko) v záujme zvyšovania účinnosti povodňovej ochrany.