Vplyv globálnej hospodárskej krízy na eurozónu a udržateľnosť sociálneho systému - Kálovec, Marek
Vznik a vplyv globálnej hospodárskej krízy na európske ekonomiky. Vývoj nezamestnanosti v krajinách Európskej únie. Fiškálne a monetárne opatrenia. Vplyv hospodárskej krízy na trhy práce v krajinách V4. Zadĺženosť európskych krajín, kumulovanie dlhov a udržateľnosť sociálneho systému.