Zahraničné sťahovanie v Slovenskej republike (Porovnanie národnej a medzinárodnej metodiky prostredníctvom štatistík) - Katerinková, Mária
Právo na vstup a pobyt na území členského štátu Európskej únie. Právo na povolenie pobytu, respektíve na pobyt. Metodika zberu a spracovania údajov pre štatistiky zahraničného sťahovania pre národné účely. Metodika zberu a spracovania údajov pre štatistiky zahraničného sťahovania pre medzinárodné účely. Migračné toky v Slovenskej republike.