Vybrané metódy hodnotenia zamestnancov a uchádzačov o zamestnanie - Fričová, Veronika, 1977-
Metódy hodnotenia v procese výberu zamestnancov. Assessment a development centrá. Kombinácia viacerých faktorov hodnotenia. Objektivita hodnotenia. Fázy hodnotenia. Nástroje v riadení ľudských zdrojov. Porovnanie obidvoch metód.