Sľubné trendy
Názory zahraničných investorov na Slovensko ako krajinu pre svoje investície. Zahraniční investori zase pozerajú o niečo optimistickejšie do budúcnosti. Charakteristika Slovenska ako lokality pre zahraničných investorov. Výhody a problémy investovania na Slovensku.