Vybrané trendy talianskeho trhu práce - Napolitano, Barbara
Taliansko ako súčasť Európskej únie a eurozóny. Problémy talianskeho trhu práce a hlavné oblasti zásahov talianskej vlády. Procesy globalizácie a ekonomika. Zlepšenie podmienok na trhu práce. Ekonomický rast a zvýšenie blahobytu.