Vzdelávanie v kontexte inteligentného a inkluzívneho rastu - Dudová, Iveta
Súčasný ekonomický a sociálny vývoj. Inteligentný a inkluzívny rast. Podporovanie hospodárstva s vysokou mierou zamestnanosti. Vysoká úroveň ľudského kapitálu ako hybná sila budúceho ekonomického rastu. Znalostná ekonomika a vytvorenie vhodných podmienok pre vytvorenie nových základov sociálnej súdržnosti.