Informácia o konaní medzinárodnej vedeckej konferencie For Fin 2010.
Cieľom medzinárodnej vedeckej konferencie bolo vytvoriť platformu na prezentáciu vedeckých poznatkov a praktických skúseností hlavne s oblastí financií, bankovníctva a finančných trhov. Konferencia sa uskutočnila v dňoch 10. a 11. júna v piestoroch Národohospodárskej fakulty Ekonomickej Univerzity v Bratislave.