Dopady nového zákona o nemocenském pojištění v České Republice - Krebs, Vojtěch
Základné zmeny v nemocenskom poistení v Českej republike. Úsporné opatrenia pre rok 2010 a ich cieľ. Zníženie deficitu štátneho rozpočtu. Percentuálne sadzby pri stanovení výšky náhrady mzdy i nemocenskej dávky s účinnosťou od 1.1.2009. Sadzby poistného v sociálnom a nemocenskom poistení.