"Uč sa, dieťa, múdrym byť..." - Marianyi, Peter
Problém odborného vzdelávania začína byť vážnou hrozbou pre budúcnosť našej ekonomiky. Varovné signály prichádzajú nielen z oblasti priemyslu, ale aj zo sektoru logistiky. Pre Slovensko a celú Európu sa vzdelávanie stáva absolútnou prioritou. Súčasná situácia v odbornom vzdelávaní na Slovensku. Odbornosť v oblasti logistiky.